TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Cikkek-tippek

A szénhidrátmentes étkezés nem is olyan titkos alapanyaga

Az innováció nem a Michelin-csillagos éttermek kiváltsága, a saját konyhánkban is mindennapos vendég lehet. Ehhez nincs szükség bűvészkedésre: elég körülnézni a világban, és ellesni egy egzotikusnak tűnő de évezredek óta használt természetes alapanyagot, hogy kedvenc ételeink szénhidrátmentessé változzanak.

 

Konjac

Kényelem és teherbírás - ez számunkra a legfontosabb! - állhatna ez is a Gorilla Wear cégtábláján. Napjainkra hatalmas népszerűségnek örvendő cég legfőbb profilja a nagy teherbírású sportruházat és kiegészítők gyártása, amely a bodybuildinget, erőemelést kedvelő vagy akár extrém izomzattal rendelkező férfiak számlára nyújthat kényelmet és biztonságot a mindennapi sportoláshoz.

 

GW

2020.09.30 19:37

Minden amit tudni érdemes a BCAA-ról:

Az aminosavak a fehérje építőkövei, a fehérjék pedig az izomzaté.

BCAA

 

Mik is azok a BCAA-k?

Az "elágazó láncú aminosavak", más néven BCAA-k (Branched Chain Amino Acids), az esszenciális fehérjék, amelyek megtalálhatók az ételekben. A tested energiát kap, miközben izmaid elégetik ezeket az aminosavakat.

Az elágazó láncú aminosavakat alkotó három aminosav a leucin, az izoleucin és a valin. Ezek esszenciális aminosavak, vagyis a tested nem képes ezeket előállítani, így bizonyos esetekben fontos a plusz mennyiség pótlása.

2020.09.26 12:21

Vitaminok ősszel

 

c-vitamin

 

A nyár végével amikor hidegebbre fordul az idő, kevesebb friss zöldséghez és gyümölcshöz juthatunk hozzá. A különböző zöldségek és gyümölcsök rengeteg vitamint tartalmaznak. Ezeket valahogy pótolnunk kell, hogy szervezetünk zavartalanul működhessen...