TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Universal Nutrition Animal Pump - 30 csomag

Universal Nutrition Animal Pump - 30 csomag
 • Universal Nutrition Animal Pump - 30 csomag
 • Universal Nutrition Animal Pump - 30 csomag
20 990 Ft

A legteljesebb kreatin alapú formula, a legfejlettebb kreatin analógokkal, NO fokozókkal, sejtvolumenizálókkal, energizálókkal és antioxidánsokkal. Minden amire szükséged van, csupán egyetlen formulában.

 • Universal Nutrition Animal Pump - 30 csomag


  A Universal Nutrition Animal Pump legteljesebb kreatin alapú formula, a legfejlettebb kreatin analógokkal, NO fokozókkal, sejtvolumenizálókkal, energizálókkal és antioxidánsokkal. Minden amire szükséged van, csupán egyetlen formulában.

   height=

  Bőrszaggató bedurranás... ez a testépítés Szent-Grálja! Ez az a rendkívül addiktív és eufórikus érzés, mely a legtöbb teremlátogatót megragadja és egy életre fogva tartja... egy állandóan ismétlődő újjászületés... egy azonnali jutalom a terem padlójára hullott könnyekért és izzadságcseppekért. Persze több is pillanatnyi kielégülésnél... instant növekedés... az izomrostok elárasztása oxigénnel, tápanyagokkal és anabolikus hormonokkal!

  Vannak azonban napok, mikor valamiért nem jön el...sorozat, sorozat után, de semmi... várod hogy izmaid pattanásig feszüljenek, de csak fáradtságot és levertséget találsz. Más alkalmakkor pedig csak egy gyors “ízelítőt” kapsz. Amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan tűnik el... otthagyva vágyakozással tele és belapult izmokkal. A csalódottság pedig nem csak azért lesz úrrá rajtad, mert képtelken vagy elérni és fenntartani az imádott pumpát, hanem azért mert ez a további növekedés reményét is elveszi.

  A bedurranás, a vérrel történő telepumpálás a növekedés alapvető eleme. Enélkül minden, amit tettél hiábavaló!Minél erőteljesebb bedurranást vagy képes elérni, minél több vért tudsz izmaidba pumpálni, annál több tápanyag, oxigén és anabolikus hormon kerül izmaidba. Ez a növekedés alapja...és ez az a pont ahol az Animal Pump berúgja az ajtót!

  Amikor izmaid bedurrannak és megtelnek a kritikus tápanyagokkal...ott kezdődik a növekedés...és az Animal Pump az, ami ezt biztosítja! Egy speciális transzport mechanizmus segítségével a legfejlettebb kreatin analógokkal, NO fokozókkal, energizálókkal és antioxidánsokkal árasztja el tested és izmaid!

   height=

  Az Animal Pump speciális kreatin mátrixa a legfejlettebb kreatin analógok teljes napi dózisát biztosítja. A kreatin az elmúlt évtized legnépszerűbb kiegészítője. Az izom összehúzódás energiaigényét biztosító ATP készletek kimerülésével a kreatin-foszfát raktárak regenerálják azokat. A testépítők évtizedek óta alkalmazzák sikerrel, ahogy azonban a tudomány fejlődik, úgy kerültek elő újabb formák, még nagyobb hatékonyságot és még jobb eredményeket kínálva. Az Animal Pump a legfrissebb kutatások és legfejlettebb hatóanyagok felhasználásával egy új szintre emelte a kreatin kiegészítést.

  A szabadalommal védett magnézium-kreatin-kelát (MCC), a kreatin-etil-észter (CEE) és a tri-kretin-malát (TCM) speciális mátrixa tökéletes felszívódást és maximális hasznosulást garantál. Nincsenek gyomorproblémák, fokozott vízvisszatartás és nem reagáló felhasználók, csak maximális kreatin-szaturáció és drámai eredmények!

  Intenzív edzések közben a teljesítmény egyik elsődleges limitáló faktora az oxigén! Az Animal Pump NO Blast komplexe ezt a problémát oldja fel. Az arginin-AKG, citrullin-malát és L-norvalin kombonációja maximalizálja a nitrogén-monoxid színtézist és a véráramlás mértékét.

  Testépítő szempontból ez bőrszaggató bedurranást jelent, maximális oxigén-, tápanyag- és hormonszállítással! Ez az amire minden testépítőnek szüksége van...ez az ami a növekedést táplálja! Hiába vagy azonban erős és durrannak az izmaid, ha dekoncentrált, mentálisan fáradt és elgyötört vagy! A mindennapi élet folyamatosan akadályokat gördít a növekedésünk útjába! Az Animal Pump azonban itt is mögéd áll!

  Képtalálat a következőre: „animal universal nutrition”

  Az Animal Pump Energy Rush komplexe metil-xantinok, evodiamin és vinpocentin keveréke, mely kirobbanó energiaszintet és drámai edzésintenzitást garantál, megadja azt a mentális töltetet, amire a vasak világában szükséged van! Ez az, ami elválasztja az igazi testépítőt a hétvégi harcosoktól! De még mindig nem végeztünk... az Animal Pump egy egyedülálló antioxidáns komplexszel védi sejtjeid az intenzív edzések és a mindennapi stressz károsító hatásaitól. Mind a kemény edzések, mind az ahhoz szükséges NO színtézis szabadgyököket hagynak maguk után.

  Az Animal Pump speciális antioxidáns komplexe e szabadgyököket semlegesíti, védi szervezet és garantálja növekedésed! Végül, de semmiképpen sem utolsósorban az Animal Pumpot egy speciális inzulin-optimalizáló és tápanyag hasznosulás fokozó komplexszel tettük teljessé. Ez a komplex gyakorlatilag az izmaidba pumpálja az Animal Pump kritikus tápanyagait. A cukor alapú transzport-rendszerek ma már csupán néhány anakronisztikus termék sajtja.

  Az Animal Pump nem tartalmaz semmilyen felesleges adalékot, vagy épp hozzáadott szénhidrátot!

  Az Animal Pump egyedülálló inzulin-optimalizáló hatóanyagmátrixa fokozza az izompumpát, csökkenti a tejsav felhalmozódást és drámai gyorsasággal telíti izmaid a leghatékonyabb kreatinokkal és esszenciális tápanyagokkal! A bedurranás az izomépítés alapvető és nélkülözhetetlen eleme. Ez gyakorlatilag lételem a testépítés világában! A bedurranás nélkül nem jutsz sehová...használd ki és a határ a csillagos ég! Ha érzed a fontosságát, akkor érted miért van szükséged Animal Pump-ra! Az Animal Pump a tasakba zárt instant bedurranás!


  Javasolt használat:
  1 adag: 1 tasak. A maximális hatékonyság érdekében fogyasszon 1 tasak terméket 30 perccel edzés előtt. Bő folyadékkal együtt használja.


  1 adag (1 tasak)

  % DV

  C-vitamin (aszkorbinsav)

  60 mg
  100%

  Magnézium

  72 mg 18%

  Szelén (mint nátrium-szelenit)

  100 μg
  143%

  Foundational Creatine Matrix

  3000 mg

  Magnézium kreatin kelát (MCC)

  *

  Trikreatin Matrix (TCM)

  (kreatin-glukonát, kreatin-orotát, kreatin AKG)

  *

  Kreatin-monohidrát

  *

  NO Blast Complex

  2000 mg

  L-Glutamin

  *

  L-Arginin

  *

  Glukuronolakton

  *

  Béta-alanin

  *

  Fenyő kéreg kivonat

  *

  Energia Rush Complex

  500 mg

  Metil-xantin Komplex
  (koffein, kola nut, guarana magn)

  *

  Antioxidant Complex

  700 mg

  Szőlőmag kivonat
  (standardizált 95% OPC)

  *

  L-Cisztein

  *

  Zöld tea kivonat
  (standardizált 45% EGCG)

  *

  Kávébab kivonat

  *

  Pump Transport Complex

  1000 mg

  Taurin

  *

  Gyömbérgyökér (gingerols, shogaols)

  *

  Fahéj kéreg kivonat

  *

  Görögszéna kivonat
  (4-hidroxi-izoleucin)

  *

  Bioperin
  (Piper nigrum kivonat szabványosított
  minimum 95% piperin alkaloidok)

  *

  * Napi érték nincs meghatározva.

   

 • Cikkszám
  U-1270