TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Universal Nutrition Animal Powder Pak 342g Cherry-Berry

Universal Nutrition Animal Powder Pak 342g Cherry-Berry
16 200 Ft

Az Animal Pak a világ elsőszámú multivitaminja! Több testépítő versenyző nőtt fel az Animal Pakon...

 • Universal Animal Pak

   

  Ha táplálkozásról és táplálékkiegészítésről van szó, akkor minden az Animal Pak-kal kezdődik! Ez a Te biztosításod!

  Az Animal Pak 1983 augusztus 8. óta látja el a testépítők szervezetét mindazzal, amire a kőkemény edzésekhez és az extrém növekedéshez szükségük van. Vitamonokkal, ásványianyagokkal, aminosavakkal és mindazzal, amiről nem is sejtették, hogy meghatározza a nehéz vasakkal folytatott küzdelmük eredményét.

  Több mint 25 éve uralja az Animal Pak a multivitaminformulák világát. Hogy miért? Mert működik! Ez a testépítés történelmének valaha volt legteljesebb edzőcsomagja, melynek az elmúlt negyed évszázad során, még csak a közelébe sem értek! Az Animal Pak kiállta az idő próbáját!

  Az emberi test a természet legbonyolultabb teremtménye. Nincs ez másként, ha az izomnövekedésről van szó! Az esszenciális tápanyagok, aminosavak, vitaminok, ásványi-anyagok, antioxidánsok megfelelő kombinációjára és mennyiségére van szükséged!

  OK, azt gondolod, hogy a hagyományos multivitamin formulák is megteszik? Gondold át még egyszer! Sziklakemény izmokat és drámai erőnövekedést akarsz? Úgy véled ez átlagos? Nos, nem az, ezért semmilyen hagyományos és átlagos formula nem lehet elég! A vitaminok és ásványi-anyagok a szervezet legfontosabb katalizátorai, melyek átfogják a szervezet teljes működését és megfelelő dózisban jelentős ergogén/anabolikus hatással bírnak.

  Ha keményen és diétázol, és nem használsz Animal Pak-et hiányállapotok alakulnak ki. Ezek nem feltétlenül erezhető és nyilvánvaló tünetek, kezdetben csak apró kis lyukak. Hogy miért fontos ez? Mert ezek a kis lyukak az idő előrehaladtával egyre nagyobbak lesznek. A szervezeted nem lesz képes optimálisan működni és a fejlődésed megreked. Ezt akár egyetlen kritikus tápanyag hiánya is okozhatja, bénítva kritikus anyagcsere-utakat és gátolva a további növekedést.

  A kapcsolódó kutatások szerint az olyan intenzív sporttevékenység, mint a testépítés vagy épp az erőemelés fokozza a szervezet tápanyagszükségletét. Ha ez a fokozott igény egy tipikusan egyoldalú testépítő vagy akár kalória és tápanyag-megszorított diétával is társul, akkor hiányállapotok kialakulásának lehetősége sokszorosára emelkedik. A kapcsolódó felmérések szerint a súlyemelők 100%-a, míg a testépítő versenyző nők és férfiak 90%-a használ valamilyen multivitamin/ásványi-anyag formulát. De nem elég egy átlagos multivitamin formula.

  Az egyes mikrotápanyagok hiánya nem csak általános egészségei állapotod, teljesítményed és növekedésed befolyásolja, de azt is, ahogy az egyéb kiegészítőid működnek. A különféle aktív hatóanyagok (akár pro-hormonok) működésbe lendülésük előtt, bizonyos enzimek által aktiválásra kell hogy kerüljenek. Amennyiben ezen enzimek nem vagy nem kellően aktívak, a bevitt hatóanyagok nem képesek feladatukat ellátni. Az Animal Pak a biztosíték, hogy ez ne történhessen meg!

  Egy következő ok az Animal Pak használatára: a gyógyszerhasználat okozta vitamin és ásványianyag deficienciák. Még a legnépszerűbb gyógyszerek és OTC termékek is, mint az aszpirin, ibuprofen, antidepresszánsok, koleszterinszint csökkentők is rontják a folsav, vas, kálium és egyéb esszenciális elemek felszívódását illetve fokozzák azok ürítését.

  Az Animal Pak Powder megadja mindazt amire szükséged van. Néhány extrával kiegészítve!

  Az Animal Pak Powder az a védő pajzs mely megvéd a táplálkozási hiányállapotoktól és a fejlődés megrekedésétől! Ha keményen sportolsz, nincs más választásod, csak az Animal Pak!

  A kiegészítők jönnek és mennek, de csak néhány állja ki az idő próbáját. Ha felkészültél a legjobbra, akkor tedd teljessé a táplálkozási programod azzal amit a profi testépítők, már 1983 óta használnak!

  Kiszerelés:

  • 342g


  Íz:

  • Narancs  Használat:

  • Keverjünk 1 adagolókanál (17,63g) terméket vízben és fogyasszuk reggeli étkezzéssel! Versenyfelkészülés alatt akár napi 2 adag is fogyasztható!


  Összetétel:

  Mennyiség 1 adag (17,63 g) % DV Kalória 20 Szénhidrát 2 g 1%* Rost 1 g 4%* Fehérje 3 g 6%* A-vitamin (karotinoidok [β-karotin, α-karotin]) 9900 NE 198% C-vitamin (aszkorbinsav, aszkorbil-palmitát) 1 g 1,667% D-vitamin (kolekalciferol) 680 NE 170% E-vitamin (d-a, d-b, d-C, D-D tokoferolok & tokotrienolok) 300 NE 1,000% Tiamin (mononitrát) 76 mg 5,067% Riboflavin 76 mg 4,471% Niacin (niacinamid) 82 mg 410% B6-vitamin (piridoxin AKG, piridoxin-HCI) 180 mg 9,000% Folsav 400 mcg 100% B12-vitamin (cianokobalamin, metilkobalamin) 50 mcg 833% Biotin 300 mcg 100% Pantoténsav 76 mg 760% Kalcium 170 mg 17% Foszfor 30 mg 3% Jód (kálium-jodid) 150 mcg 100% Magnézium (oxid)

 • Cikkszám
  U-AnimalPak-312-CB