TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Universal Nutrition Animal Nitro - 44 csomag

Universal Nutrition Animal Nitro - 44 csomag
19 900 Ft

Az Universal Nutrition Animal Nitro egy igazi aminosav formula. Legnehezebb edzések, a legkeményebb súlyok, a legszigorúbb táplálkozási-program mindegyik kevés, ha nem tudod újjáépíteni és javítani az izomszövetet.

 • Universal Nutrition Animal Nitro - 44 csomag


  A lényeg a regeneráció.

  Nagyobb és erősebb lehetsz, mint valaha. Az Universal Nutrition Animal Nitro egy igazi aminosav formula. Legnehezebb edzések, a legkeményebb súlyok, a legszigorúbb táplálkozási-program mindegyik kevés, ha nem tudod újjáépíteni és javítani az izomszövetet. A súlyok csak katalizátorok. A fehérjék és az aminosavak a megfelelő és hatékony felszívódás során a nagyobb és erősebb izomszövet fejlődését idézhetik számodra elő.

  Az Universal Nutrition Animal Nitro
  termék egyedülálló összetétele a legújabb kutatások és a legsikeresebb sportolók sok éves tapasztalatainak eredménye. Az első és egyetlen táplálék-kiegészítő, amely tartalmazza az emberi aminosavfehérjére (HMPC) alapuló aminosavak helyes arányát.

  A HMPC kizárólag speciális, függetlenített aminosavakból áll (ezek mentesek a kémiai kötésektől, amelyek korlátozzák a maximális hasznosulást). A HMPC-ben csak 100% -ban nem kötött aminosavakat tartalmaz.

  Aminosavjai az izom alapvető építőelemei.
  Az Aminosavak is kiválthatja az anabolizmust, az izomnövekedés sarokkövét. Csaknem két tucat aminosav létezik, de csak néhány kivételesen elengedhetetlen az anabolikus hajtáshoz, amint azt a kutatás kimutatta. Nem meglepő, hogy ezek a legfontosabb esszenciális aminosavak (EAA) megtalálgatóak az emberi szervezetben.

  • L-lizin fontos szerepe játszik a kollagén képzésében, immunerősítő és vírusellenes hatása is igazolt.
  • L-leucin serkenteni az izomfehérjék szintézisét. Nagymértékben fokozza a regenerációt, és az izomszövetet védi a katabolizmus ellen.
  • L-isoleucin egyszerre glükogén és ketogén aminosav. Hatással van a sérült szövetek gyógyulásában és felgyorsítja a regenerációt.
  • L-valin esszenciális aminosav, mely segít a szervezet pozitív nitrogénegyensúlyának fenntartásában.
  • L-Fenilalanin kiváló ketogén aminosav, amely alkalmas a stressz és az étvágy csökkentésére és a kedélyállapot illetve a memória javítására.
  • L-Arginin, mely értágító hatásával fokozza a teljesítményt, segít az edzés során keletkező „égéstermékek” kitakarításában, így az edzés során azonnal jelentkező pozitív hatása van! Továbbá férfiaknál növeli a tesztoszteron szintjét, így közvetetten még tovább fokozza a fehérjék beépülését!
  • Egyéb aminosavak: L-treonin, L-metionin, L-hisztidin,


  Az Universal Nutrition Animal Nitro mindegyik egyes csomagja 6.000 mg aminosav-adagot tartalmaz. A lenyelés után gyorsan kialakul egy speciális bolus (védőmassza), amely lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyan megkerüljék a májat. Miután a máj melett elhaladt, ez a bolus bejut a keringésbe, ahol maximálisan fejti ki  hatásait.

  Az Universal Nutrition Animal Nitro
  segíteni tud a szervezetednek abban, hogy több tápanyagot szállítson a izmoknak, gyorsabb legyen a regeneráció és új izomtömeget építsen ki a fehérjeszintézis fokozásával, javítva az izomfehérje egyensúlyát és megelőzve az izmok lebomlását.

  Se
  mmi sem olyan tiszta, olyan hatékony és olyan hatásos, mint az Universal Nutrition Animal Nitro.


  Kiszerelés:

  • 44 csomag


  Javasolt használat:

  • Napi maximum adag: 2 tasak
  • Napi ajánlott adag: 1 tasak
  • Fogyassz napi 1 tasak terméket sok folyadékkal 30-40 perccel edzés után éhgyomorra.

   

  Összetétel:

   

  2 adag (2 csomag)

  B6-vitamin

  500mcg (25%*)

  Niacin

  10mg (50%*)

  Human Muscle Protein Complex

  4995mg
    Leucin **
    Lizin **

    Arginin

  **

    Valin

  **

    Izoleucin

  **

    Hisztidin

  **

    Threonin

  **

    Metionin

  **
    Fenilalanin **

  Pro BCAA Complex

  Leucin

  3500mg**

  Izoleucin

  1685mg**

  Valin

  1815mg**

  ** Napi érték nincs meghatározva.

  * A százalékos napi értékek alapja egy 2000 kalóriás étrendnek

 • Cikkszám
  U-1312