TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Universal Nutrition Animal M-Stak - 21 csomag

Universal Nutrition Animal M-Stak - 21 csomag
19 290 Ft

Az Animal M-Stak egy természetes anabolikus pak, mely kerekké teszi az Animal vonalat.

 • Universal Nutrition Animal M-Stak

  21 csomag


  Teljesítménye  megdönthetelen!

  Kétségkívül a legjobb, leghatásosabb anabolikus titkos "kiegészítők", Kelet-Európából származnak. Olyan prohormonokat, mint például az androsztenedion, húsz évvel ezelőtt, erejük és teljesítőképességük növelése érdekében a kelet-német olimpiai élsportolók használtak.

  Egy másik teljesítményfokozót, a Tribulust a bolgár súlyemelők a világrekordok megdöntése érdekében használták először. A következő legnagyobb titok pedig Hollandiából származhatott. Az európai laboratóriumunkban végzett ötéves kutatás és fejlesztés eredményeként megszületett az Animal M-Stak.

  Az Animal M-Stak prototípusát először elit testépítőkön és erőatlétákon tesztelték. Az eredmények váratlanok és egészen meglepőek voltak. A súlyemelők nehezebb súlyok megmozdítására voltak képesek. A testépítők úgy találták, hogy könnyebben tudnak minőségi izomkötegekre szert tenni.

  Giovanny Thompson, Mr. Univerzum és Mr. Európa kénytelen volt azt mondani, hogy: "Szeretem az Animal M-Stakot. A legerősebb izomépítő kiegészítő, melyet valaha is használtam." Egy másik, neve elhallgatását kérő sportoló azt nyilatkozta nekünk, hogy nem hiszi, hogy tudnánk az Animal Staknál erősebb terméket készíteni: "Nem gondoltam, hogy maguk felül tudják múlni az Animal Stakot, de megtették. Az Animal M-Stak megrendítő erejű!”

  Manapság az Animal M-Stak, ahogyan a testépítők hívják, kapható az Egyesült államokban és számos más országban. Az Animal M-Stak egy természetes anabolikus pak, mely kerekké teszi az Animal vonalat. Az Animal M-Stak sok szempontból hasonlít unokatestvéréhez, az Animal Stakhoz. Mindkettő fokozottan anabolikus kiegészítő pak, melyet világklasszis erőatléták számára terveztek. Mindkettő egy exkluzív, tesztoszteron/növekedési hormon alkotta kettős erősítő formulára támaszkodik, mely formula csak az Animal névvel ellátott kiegészítőkben található. Mindkettő hatásos DHT-t és ösztrogén blokkolót tartalmaz a növekedés maximalizálása érdekében. Azonban van egy nagyfokú különbség.

  Az Animal Stak elsődleges anabolikus hatásai abból a képességéből erednek, hogy az anabolikus hormonok felépítését közvetlenül tudja befolyásolni azáltal, hogy átalakul azokba. Ezek az anabolikus hormonok azután hozzák az áhított eredményeket. Ettől eltérően az Animal M-Stak olyan biokémiai mechanizmusokra van kihatással, melyek gyorsítják az anabolizmust, amely: fokozza a nitrogén visszatartás, táplálék szétválasztást, javítja az inzulin funkciót, megnöveli protein felépítést és csökkenti protein katabolizmust. Ezen mechanizmusok közül mindegyik közösen dolgozik az Animal M-Stakban, hogy testedben mindenhol gyorsítsák az anabolikus lendületet. és mert az Animal M-Stak olyan szteroidok táptalaja nélkül, mint az andro vagy 19-nor érheti el ezeket a célokat, az Animal M-Stak tökéletesen megfelel a természetes testépítőknek és súlyemelőknek egész életre szólóan éppúgy, mint a "doppingtesztelt" atlétáknak.

  Kiszerelés:

  • 21 csomag


  Javasolt használat:

  • 1 adag: 1 csomag
  • Fogyassz naponta 1 adagot 45 perccel edzés előtt vagy pihenő napokon reggel éhgyomorra.  
  • Ciklikusan használja a terméket.

  Összetétel:

  1 adag (1 tasak)

  Natural Flavone/Sterone Complex:
  B-Ecdysterone Cyanotis - Vaga kivonat (whole plant)*
  5-Methyl-7-Methoxyisoflavone*
  Ajuga Turkestanica Extract (turkesterone)*
  Phytosterols (B-Sitosterol*)

  750 mg

  Anti-Catabolic Amino Complex:

  L-leucin*
  L-izoleucin*
  L-valin*
  L-taurin*
  Acetil-L-karnitin (ALC)*
  Leucin-etil-észter HCl*

  3000 mg

  Anabolic Adaptogen Complex:
  Muira Puama (kéreg)*
  Kudzu (izoflavonok) (gyökér)*
  Sibériai gingzeng (gyökér)*

  1000 mg

  Insulin Potentiating Complex:
  Görögszéna (4-hidroxi-izoleucin) (mag)*
  Banaba levél kivonat (corosolic sav)*
  Cinnulin PF ™*
  Na-R-alfa Liponsav (Na-R-ALA)*

  500 mg

  M Factor Complex:
  Gyömbérgyökér (gingerols, shogaols)*
  Grapefruit (6,7-Dihidroxibergamottin) (mag)*
  Bioperine® (gyümölcs)*

  500 mg

  Energy Complex:
  Metil-xantin Complex (davveine, teobromin, teofillin)*
  evodiamin*
  Kóladió (mag)

  500 mg

  * Napi érték nincs meghatározva.

   

   

 • Cikkszám
  U-1268