TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Universal Nutrition 100% Beef Aminos - 400 tabletta

Universal Nutrition 100% Beef Aminos - 400 tabletta
9 690 Ft

Az Universal Nutrition 100% Beef Amino termék nagy hatásfokú keveréke kiváló marhahús származó aminosavaknak.

 • Universal Nutrition 100% Beef Aminos

  400 tabletta


  1 gramm tiszta Marhahús Protein tablettánként!

  Az Universal Nutrition 100% Beef Aminos egy igazi aminosav formula. Legnehezebb edzések, a legkeményebb súlyok, a legszigorúbb táplálkozási-program mindegyik kevés, ha nem tudod újjáépíteni és javítani az izomszövetet. A súlyok csak katalizátorok. A fehérjék és az aminosavak a megfelelő és hatékony felszívódás során a nagyobb és erősebb izomszövet fejlődését idézhetik számodra elő.

  Mi is jelent az Universal Nutrition?
  Az Universal Nutrition 1977 óta nyújt a világban élvonalbeli táplálékkiegészítő termékeket testépítők és sportolók számára. Az idő múlásával, bizonyos eszmék soha nem mennek ki a divatból. Őszinteség, Integritás és Tisztelet. Ezek azok az értékek, melyekre az Universal Nutrition termékei épűlnek.


  Az Universal Nutrition 100% Beef Amino
  termék nagy hatásfokú keveréke kiváló marhahús származó aminosavaknak. A legmagasabb minőségű marhahús fehérje izolátum, marha albumin koncentrátum és argentin marhamáj tartalommal, kizárólag prémium marhahús forrásokból.

  Aminosavjai az izom alapvető építőelemei.
  Az Aminosavak is kiválthatja az anabolizmust, az izomnövekedés sarokkövét. Csaknem két tucat aminosav létezik, de csak néhány kivételesen elengedhetetlen az anabolikus hajtáshoz, amint azt a kutatás kimutatta. Nem meglepő, hogy ezek a legfontosabb esszenciális aminosavak (EAA) megtalálgatóak az emberi szervezetben.

  • L-lizin fontos szerepe játszik a kollagén képzésében, immunerősítő és vírusellenes hatása is igazolt.
  • L-leucin serkenteni az izomfehérjék szintézisét. Nagymértékben fokozza a regenerációt, és az izomszövetet védi a katabolizmus ellen.
  • L-isoleucin egyszerre glükogén és ketogén aminosav. Hatással van a sérült szövetek gyógyulásában és felgyorsítja a regenerációt.
  • L-valin esszenciális aminosav, mely segít a szervezet pozitív nitrogénegyensúlyának fenntartásában.
  • L-Fenilalanin kiváló ketogén aminosav, amely alkalmas a stressz és az étvágy csökkentésére és a kedélyállapot illetve a memória javítására.
  • L-Arginin, mely értágító hatásával fokozza a teljesítményt, segít az edzés során keletkező „égéstermékek” kitakarításában, így az edzés során azonnal jelentkező pozitív hatása van! Továbbá férfiaknál növeli a tesztoszteron szintjét, így közvetetten még tovább fokozza a fehérjék beépülését!
  • L-glutamin izomépítésben betöltött kettős szerepe már széles körben ismert a testépítő körökben: nem csupán a száraz izomzat legfőbb alkotóeleme (kb. 60%), de a jelentősen fokozni képes a fehérjeszintézist. Egyrészt megemeli a szervezet természetes növekedési hormon (GH) szintjét, másrészt a sejtvolumenizáló hatásának köszönhetően az izomsejtek több tápanyagot képesek magukba fogadni, ezáltal több fehérje épül az izmokba és megnövekszik glikogéntárolási képességük.
  • Egyéb aminosavak: L-treonin, L-metionin, L-hisztidin,


  Ha edzés előtt viszed be, akkor a fokozott terhelésre jelentkező izombomlást (katabolizmus) képes csökkenteni, azaz azt a hatás, hogy az izom a terhelésre a saját maga „felfalásából” teremt energiát. Viszont az izomzat fejlesztéséhez követelmény, hogy valamennyire el kell pusztítani, hogy újra fejlődésnek induljon, nyilván ez azzal jár, hogy egy része az edzés alatt is el fog veszni. De ha kivéded ezt a katabolikus hatást, akkor az edzés végére nem csökken az izomzatod, és nem kell hátrányból indítani a regenerációt! Ez még gyorsabb izomfejlődést jelent, mert nincsenek áldozatok, csak megnyert csaták!

  Mindent összevetve nem véletlenül fogyasztanak a testépítők marhahúst az izomépítő időszakban! Ha mindezt koncentráltan akarod a húsra jellemző zsírtartalom nélkül, a legmagasabb biológiai hasznosulási érték mellett, akkor az Universal Nutrition 100% Beef Amino használatával akár azonnal nekiláthatsz egy díjnyertes bika izmait magadra pakolni!

  Kiszerelés:

  • 400 tabletta


  Javasolt használat:

  • Napi maximum adag: 9 tabletta
  • Fogyasszon 3 tabletta étkezés közben, hogy segítsen növelni az étel aminosav tartalmát.
  • Napi bevitel nvelhető fokozatosan 6-9 tabletta.

   

  Összetétel:

   

  1 adag (3 tabletta)

  Kalória 12
  Fehérje 3 g (6%*)

  Tipikus aminosavprofil 100 g marhafehérje értékre vetítve
  L-Leucin (elágazó láncú aminosav) 3900 mg
  L-Izoleucin (elágazó láncú aminosav) 1700 mg
  L-Valin (elágazó láncú aminosav) 2800 mg
  L-Treonin 2100 mg
  L-Lizin 5100 mg
  L-Fenilalanin 2300 mg
  L-Triptofán 300 mg
  L-Metionin 1200 mg
  L-Hisztidin 1200 mg
  Nem esszenciális aminosavak

  L-Arginin

  7300 mg

  L-Aszparaginsav

  6200 mg

  L-Alanin

  8800 mg

  L-Cisztein

  500 mg

  L-Glutaminsav

  11300 mg

  L-Glicin

  20100 mg

  L-Hidroxi-prolin

  9700 mg

  L-Prolin

  11100 mg

  L-Tirozin

  900 mg

  L-Szerin

  3400 mg

  ** Napi érték nincs meghatározva.

  * A százalékos napi értékek alapja egy 2000 kalóriás étrendnek

 • Cikkszám
  U-BA-400