TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Universal Creatine Chews - 144 rágótabletta

Universal Creatine Chews - 144 rágótabletta
6 490 Ft

Erő és a teljesítmény növeléséhez, és intenzívebb edzésekhez.

 • Universal Creatine Chews 144 rágótabletta

  Orange

  Erő és a teljesítmény növeléséhez, és intenzívebb edzésekhez.

  A Creatine Chews™ egyesíti a szabadalmaztatott kreatin-monohidrátot speciális szénhidrátokkal, hogy növelje a kreatin felvételét a szervezetben. Rágótablettás kialakítás.

  A kreatin nagyjából 25 éve robbant be a testépítés és a nehézatléták világába és nem véletlenül vált szinte azonnal az egyik legelterjedtebb táplálékkiegészítővé!

  A kreatin gyakorlatilag tehát egy energia háttértároló molekula. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérjefelépítést. Ma már több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevődik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentős izomtömeg- és erőnövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van. Mivel ez egy élethez nélkülözhetetlen molekula, ezért nem megfelelő szintje, a természetes termelődés hiánya súlyos betegségeket okoz.

  Az Universal Nutrition már 1977 óta biztosítja a csúcsminőség táplálékkiegészítőket testépítők, és más keményen edző sportolók számára. Az elmúlt évtizedekhez hasonlóan a minőség most se ment ki a divatból. Őszinteség. Összetartás. Tisztelet. Ezek az értékek fontosak számunkra, és továbbra is ezekre a sziklaszilárd alapokra építetjük az üzletmenetünket.

  Javasolt használat: naponta maxiumum 4 rágótabletta.

  Egyéb összetevők: Dextróz, szacharóz, sztearinsav, citromsav, természetes és mesterséges aromák, magnézium-sztearát.

  4 tabletta Napi %
  érték
  Kalória
  18

   

  Teljes szénhidrát
  4,5 g 2%*
   ebből cukor 4 g **
  Kreatin monohidrát 5 g
  **
  * A napi napi értékek 2000 kalória diétán alapul.
  **Napi érték nincs meghatározva.
 • Cikkszám
  U-CHEWS-144-ORA