TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Universal Creatine Capsules™ - 100 kapszula

Universal Creatine Capsules™ - 100 kapszula
 • Universal Creatine Capsules™ - 100 kapszula
5 990 Ft

Erő és a teljesítmény növeléséhez, és intenzívebb edzésekhez.

 • Universal Creatine Capsules™ 100 kapszula


  Erő és a teljesítmény növeléséhez, és intenzívebb edzésekhez.


  Az Universal Creatine Capsules™ speciális pufferanyagokkal van ellátva. Kapszuláik a világon a legmagasabb minőségű, szabadalmaztatott kreatin-monohidrátot biztosítják.

  A kreatin nagyjából 25 éve robbant be a testépítés és a nehézatléták világába és nem véletlenül vált szinte azonnal az egyik legelterjedtebb táplálékkiegészítővé!

  A kreatin gyakorlatilag tehát egy energia háttértároló molekula. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérjefelépítést. Ma már több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevődik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentős izomtömeg- és erőnövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van. Mivel ez egy élethez nélkülözhetetlen molekula, ezért nem megfelelő szintje, a természetes termelődés hiánya súlyos betegségeket okoz.

  Az Universal Nutrition már 1977 óta biztosítja a csúcsminőség táplálékkiegészítőket testépítők, és más keményen edző sportolók számára. Az elmúlt évtizedekhez hasonlóan a minőség most se ment ki a divatból. Őszinteség. Összetartás. Tisztelet. Ezek az értékek fontosak számunkra, és továbbra is ezekre a sziklaszilárd alapokra építetjük az üzletmenetünket.

  Javasolt használat: naponta kétszer 2 kapszula. A versenyre való felkészüléskor vagy intenzív edzések esetén naponta háromszor 2 kapszula. Legjobb eredmény elérése érdekében étkezések között vegye be.


  Egyéb összetevők: 
  Zselatin, magnézium-sztearát.

  2 kapszula Napi %
  érték
  Kreatin-monohidrát 1,5 g **
  Creatine Permonfance Blend
  Nátrium-foszfát, Kálium-bikarbonát
  100 mg  **
  * A napi napi értékek 2000 kalória diétán alapul.
  **Napi érték nincs meghatározva.
 • Cikkszám
  T-U-CREA-100