TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


QNT Riptek V2 zsírégető - 120 kapszula

QNT Riptek V2 zsírégető - 120 kapszula
 • QNT Riptek V2 zsírégető - 120 kapszula
 • QNT Riptek V2 zsírégető - 120 kapszula
 • QNT Riptek V2 zsírégető - 120 kapszula
 • QNT Riptek V2 zsírégető - 120 kapszula
 • QNT Riptek V2 zsírégető - 120 kapszula
 • QNT Riptek V2 zsírégető - 120 kapszula
9 999 Ft

Extrém erős zsírégető, ami természetes módon fokozza az anyagcserét, és megakadályozza a testzsír lerakódását.

 • QNT Riptek V2 zsírégető 120 kapszula

  A QNT Riptek V2 extrém adipokin stimulátor zsírégető a legújabb kutatások alapján kifejlesztett zsírmobilizáló és energizáló hatóanyagok komplex mátrixa. Megakadályozza a zsírsejtek fejlődését, fokozza a szervezet zsírfelszabadítási reflexét és erőteljes energizáló hatást fejt ki, így erőteljes hatásának köszönhetően akár a versenyzők a szálkásítási időszakban is sikeresen alkalmazhatják!

  Sokféle thermogén, vagy carnitine alapú „zsírégető” van a piacon, de a valóság az, hogy a legtöbbnek meglehetősen korlátozott a hatása, mert a szervezet egyszerűen „túljár az eszükön”. A lényeg abban rejlik, hogy ha a szervezetet elkezdjük diétával sanyargatni, akkor elkezd tartalékolni, magyarán nehezebben engedi el a testzsírban őrzött tartalékokat. Ezen pedig egy átlagos zsírégető nem képes túllépni.


  A Riptek V2 ultimatív zsírégető mátrixa korszakalkotó, mivel hármas rendszere a többi legális zsírégető készítmény fölé emeli! Az alapja az adipokin stimuláció, ami a legfrissebb kutatások alapján a zsírégetés szent grálja! A kulcs a barna zsírszöveteinkben termelődő leptin nevű hormon, vagy nevezhetjük fehérjének is, mivel 167 aminosavból áll. Ez a hormon azért ilyen fontos befolyásoló tényező, mert a zsíranyagcseréért felelős egyéb hormonok sorát „irányítja”. Normál esetben ha lecsökkennek a zsírraktárak, megemelkedik a szervezet leptin szintje és a jóllakottság érzése miatt nem kívánunk több ételt. Másrészt fogyni leginkább magas leptin szintnél lehet, mert ez a hormon felelős a zsírok „felszabadításáért” is. De diétánál egyértelműen leesik a leptin szintje, állandó az éhség, és még a fogyás is leáll, mert „vészüzemmódra” kapcsol a szervezet, a zsírokat pedig csak kínkeservesen engedi el. A Riptek V2 erre nyújt megoldást, hiszen stimulálja az említett hormon termelődését, így csökken az étvágy, illetve diéta mellett is beindul a zsírfeldolgozás.

  Leptin másik nagy előnye az, ami a téli álmot alvó állatoknál is megfigyeltek: a leptin közvetve megemeli a testhőmérsékletet, hogy ne fagyjanak meg, és táplálék híján a szükséges energiát a zsírtartalékok felbontásából nyeri. Ez az igazi thermogén zsírégetés! Ennek a rendszernek köszönhetően ezek a téli álmot alvó állatok is hihetetlen mértékű fogyást képesek produkálni – álmukban!!! Az embereknél ez úgy nyilvánul meg, hogy kissé megemeli a testhőmérsékletet, és a zsírokból nyert energiából napközben nem csupán fűt, hanem energizál is!

  Továbbá hatalmas extra, hogy nem engedi a zsírsejtek gyarapodását, illetve a meglévők fejlődését is gátolja. Az anyagcsere belendítéséhez szükséges „csaló” étkezések így nem okoznak kárt a diéta hosszútávú sikerében, hanem még inkább képesek begyorsítani az anyagcserét és a zsírvesztést!

  Ezt a hatást egészíti ki a legerősebb thermogén összetevőkből álló CapsiShred XII™ komplex, amely segít hőenergiává alakítani a „feloldott” zsírokat, így a test hőmérsékletének megemelésével szinte ténylegesen égni fog a zsír.

  Az anyagcserét maximumig képes fokozni a Capsimax ™ Plus komplex, amely így a zsíranyagcserét is képes jelentősen serkenteni. A diéta alatt belassult anyagcsere sajnos az egyik legerősebb korlátja a szálkásításnak, de az erőspaprika és a bors kivonatait, illetve szabadalmaztatott összetevőket úgy tervezték, hogy sejtszinten fokozódjanak a zsírégetéssel járó energiatermelő folyamatok. Ezt fokozza még egy jó adag koffein, plusz a kiváló adaptogén és vérkeringés fokozó aranygyökér kivonat.

  Mindent összevetve a végeredmény az lesz, hogy még diéta mellett is keményen tudsz edzeni, mert egyrészt a Riptek V2 keményen megpörget, másrészt az ehhez szükséges energiát a zsírtartalékaid mobilizálásából fogja fedezni! Ne keverd össze a QNT Riptek V2-t valami fogyasztószerrel – ez egy adipokin stimulátor akár extrém szálkásításhoz is!


  Kiszerelés:

  • 120 kapszula


  Javasolt használat:

  • Napi adag: 4 kapszula
  • Használat: reggel sok folyadékkal együtt fogyasztva
  • Figyelem! Naponta max. 4 db kapszula


  Összetevők:
   

  100 g

  4 kapszula
  Energia érték 1438 kJ (344kcal) 20kJ (5kcal)
  Fehérje 23,6g 0,3g

  Szénhidrát

  30,4g

  0,4g

  Zsír 0,12g <0,01g

  Ördögnyelv Glucomannan

  23,5g

  333mg

  ID-alG
  (Ascophyllum nodosum/ Vitis vinifera)

  10,5g

  149mg

  Capsimax
  (paprika - Capsicum annuum L.)

  9,4g

  133mg

  Zöld tea kivonat
  (Camellia sinensis)

  8,5g

  120mg

  Niacin
  (nicotinamide)

  3810mg
  (338%*)

  54mg

  Koffein

  5,7g

  80mg

  yerba mate kivonat
  (Ilex paraguasiensis)

  4,2g

  60mg

  Rezveratrol

  2,3g

  33mg

  Acai bogyó kivonat
  (Euterpe oleracea)

  2,1g

  30mg

  Lila kukorica (Zea mays L.)

  0,3g

  4mg

  *Referencia érték.

   

 • Cikkszám
  QNT-QNT1166