TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


QNT Amino Boost - 20x25ml

QNT Amino Boost - 20x25ml
690 Ft

A QNT Amino Boost  minden egyes ampullája 10.000 mg színtiszta izomépítő aminosavat tartalmaz!

 • QNT Amino Boost - 25 ml  Az izmok legtisztább formája!

  A QNT Amino Boost  minden egyes ampullája 10.000 mg színtiszta izomépítő aminosavat tartalmaz! Nagy koncentrációban foglal magába, L-ORNITINE-et és L-Argininet. Segítség az izomtömeg fejlesztésében és fenntartásában.

  Az aminosavak a fehérjék építőkövei, a fehérjék pedig az izmaink alkotóelemei. Ha igazán tiszta, zsírmentes izomzatot akarunk fejleszteni, akkor érdemes egészen az alapokig lenyúlni, hogy a lehető legkoncentráltabb formában adjuk meg az izmainknak azt a lehetőséget, hogy egy alapos kínzás után a lehető leggyorsabban megkaphassák a nekik járó jogos jussukat!

  A normál táplálkozás ugyan mindennek az alapja, de egy kőkemény edzés nyilván túlmutat azokon a dolgokon, amire a természet tartalékai elegendőek lennének – ezért fontos a fehérjebevitelt olyan színtiszta hatóanyagokkal kiegészíteni, amiket:

  • a szervezet szinte azonnal fel tud használni – az időfaktor az edzést követő anabolikus időszakban elég kritikus.
  • nem terheli meg az emésztőrendszert – abban az időszakban kevésbé fontos – nehezebben felszívódó szilárd tápanyagokkal.
  • a szervezet étkezésenként csak korlátozott mennyiségű fehérjével képes megbirkózni, de ilyen koncentrált formában (az edzést követő fehérje turmix előtt fogyasztva) egyszerűen növelhető az izomzatot építő tápanyagok ténylegesen felszívódó mennyisége!


  Magyarán az edzést követő időszakban van egy meglehetősen korlátozott időintervallum, ameddig a szervezet szinte bepumpálja az izomzat fejlődéséhez szükséges tápanyagokat, jelen esetben a fehérjét alkotó aminosavakat. A legmagasabb biológiai értékű (tehát legnagyobb mértékben hasznosuló), és leggyorsabban felszívódó tejsavó fehérje izolátumnak is időre van szüksége, hogy az emésztőrendszer aminosavakra bontsa, azokat pedig a véráramon keresztül az izomzathoz juttassa.

  Ezt a hasznosulási időt robbanásszerűen felgyorsíthatjuk, ha már egyből a színtiszta aminosavakat visszük be! Ezek nem csupán azt érik el, hogy a lehető leggyorsabban az izomzat részévé válnak, de az aminosavak önmagukban (a fehérjékből lebontva) is anabolikus hatást érnek el, tehát az utánuk fogyasztott fehérjék beépülését is képesek fokozni! Tehát nem simán izom lesz belőlük, hanem kis kőművesként egyből elkezdenek izmot építeni a táplálkozásból rendelkezésre álló fehérjékből!

  Az alapvetően szilárd táplálékra „kitalált” emésztőrendszerünk igényli a rostokat, de például mire hozzáfér például a 100g csirkemellben lévő alig 19g fehérjéhez, addig nagyon megterhelő munkának tesszük ki, az pedig edzés után pont nem hiányzik neki, mivel ilyenkor a regenerációhoz szükséges tápanyagok felvétele elsődleges. Pont ezért érdemes először a leggyorsabban felszívódó, színtiszta izomépítő és regeneráló hatóanyagokat bevinni. Illetve mire a normál táplálkozásból annyi fehérjét vinnénk be a szervezetbe, hogy azt izomfejlődéssel tudja meghálálni, egyszerűen annyit kéne enni, hogy az már jó eséllyel a zsírtartalékok növekedésével is járna (tehát a tiszta izom helyett a hájunk is dagadni fog).

  Harmadsorban pedig fehérjéket tartalmazó aminosavak, például a BCAA (L-Leucine, L-Izoleucine és L-Valine), és Glutamin aminosavak önmagukban is anabolikus hatásúak, tehát a fehérjeturmixban, vagy étkezéssel bevitt fehérjéket még nagyobb intenzitással válthatjuk izmokra!


  A QNT Amino Boost extra Arginin és Ornitin aminosavakat tartalmaz, amik egyrészt jelentősen képesek megnövelni a megterhelt izomzatban a vérbőséget, így sokkal nagyobb mennyiségben áramlanak befele az értékes építőanyagok, és segít sokkal nagyobb tempóban kiüríteni a savas bomlástermékeket, így gyorsítva a regenerációt. Illetve jó hatást gyakorolnak a természetes növekedési hormon (GH) szintjére, ami az egyik elsődleges izomépítő faktor.

  Továbbá glicin aminosavval lett megerősítve, ami egyrészt fokozza a szervezet kemény edzések utáni regenerációs képességét, és fokozza a természetes GH szintet, illetve sejtvolumenizáló hatásának köszönhetően az izomsejtek még nagyobb mennyiségű tápanyagot képesek felvenni!

  Mindehhez csupán annyit kell tenned, hogy egy könnyedén zsebre vágható QNT Amino Boost  fiola tartalmát edzés után közvetlenül meg kell inni, és 15-30 perccel később egy jó adag fehérjeturmixot fogyasztani!


  Kiszerelés:

  • 25 ml


  íz:

  • Nanarncs-mandarin


  Javasolt használat:

  • ajánlott napi adag: 1 ampulla
  • 1 ampulla tartalma naponta, lehetőleg edzés után. Az ampulla tartalma egy pohár vízben (200 ml) hígítható.
  • Ne lépjük túl az ajánlott napi adagot!

   

  Tápérték:

  cseresznye + puncs

  1 adag (25 ml)

  100 ml

  Energia érték

  50 kcal 200 kcal

  Zsír

  0 g 0 g

    ebből telített zsírsavak

  0 g 0 g

  Szénhidrát

  0 g 0 g

    ebből cukrok

  0 g 0 g

  Rost

  9,2 g 1,1 g

  Fehérje

  10 g 40 g

  0 g 0 g

  Alapvető aminosavak:

  L-arginin

  3000 mg 12000 mg

  Glicin

  2000 mg 8000 mg

  L-Ornithin

  1500 mg
  6000 mg

  L-Lizin

  500 mg 2000 mg

  L-Prolin

  500 mg 2000 mg

  L-Aszparaginsav

  300 mg
  1200 mg

  L-Glutamin

  300 mg 1200 mg

  DL-metionin

  270 mg 1080 mg

  L-Fenil-alanin

  270 mg 1080 mg

  L-Izoleucin

  225 mg 900 mg

  L-Leucin

  225 mg 900 mg

  L-Valin

  225 mg 900 mg

  L-Threonin

  200 mg 800 mg

  L-Alanin

  100 mg 400 mg

  L-Hisztidin

  100 mg 400 mg
  • Cikkszám
   QNT-MAS0027
   Min. rendelhető mennyiség
   20 db
   Választható mennyiségek
   20 db, 40 db, 60 db, 80 db, ...