TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Olimp ALKAGEN™ görcsgátló

Olimp ALKAGEN™ görcsgátló
3 990 Ft

Az Olimp ALKAGEN™ 120 kapszula növeli az aerob folyamatok számára az oxigén felhasználását, felgyorsítja a szervezet regenerációs folyamatát, és megelőzi az izomgörcsök kialakulását.

 • Olimp ALKAGEN™ görcsgátló

  Győzelem az izomgörcsök felett!
  Még intenzívebb edzést és a még gyorsabb regenerációt!

  Intenzív edzés hatására jelentősen megnő a tejsav és egyéb anyagcseretermékek termelése, melyek csökkentik a sportoló fizikai teljesítményét, és növeli az izomgörcsök kialakulását.  Az Olimp ALKAGEN ™ magas minőségű termék, mely lehetővé teszi a megfelelő tápanyag utánpótlást az aerob, anaerob energia folyamatok tökéletes optimalizálását. Segít megakadályozni a sav-bázis egyensúly eltolódását a szervezetben, így lehetővé teszi a hatékonyabb edzést és a gyorsabb regenerációt.

  Sav-bázis egyensúly
  Ez az emberi test fizikai és kémiai dinamikus egyensúlyi állapotát jelenti, amely a stabil pH-viszonyok fenntartására törekszik. Az ember normális pH-értéke 7,35 és 7,45 között mozog, amely biztosítja a zavartalan anyagcsere-folyamatokat. Az egyensúly fenntartása nehéz, főleg intenzív fizikai aktivitás közben, amikor az izomzat tejsavat termel. Minél intenzívebb a fizikai aktivitás, annál több tejsav halmozódik fel a tápanyagok lebontása során az izmokban, így oxigénhiányos állapot léphet fel. Ez az állapot nagymértékű teljesítmény csökkenéshez és izomgörcsök kialakulásához vezethet.  Összességében tehát megállapítható, hogy a sportoló teljesítményének romlása és az izomfájdalmom nagmértékben összefügg a tejsavképződés sebességével.

  Az Olimp ALKAGEN™ megoldás erre a problémára, mivel a vérben és a szövetekben biztosítja a szükséges folyamatokat, amelyek segítenek fenntartani a megfelelő fiziológiás pH-értéket és csökkentik a szabad gyökök mennyiségét is.  Növeli az aerob folyamatok számára a oxigén felhasználását. Segíti a szervezet puffer rendszerét (védőmechanizmus), a testfolyadékban és a sejtekben végbemenő pH-ingadozásokat megállítja. Felgyorsítja a szervezet regenerációs folyamatát, és megelőzi az izomgörcsök kialakulását.

  Az Olimp ALKAGEN™ tartalmaz alkálifém-hidrogén-karbonát-sót és citromsavat, valamint a cink (aminosav kelát Albion® formában), amely hozzájárul a normál sav-bázis metabolizmushoz, magnéziumot, amely segíti az elektrolit-egyensúlyt. 

  Az Olimp ALKAGEN™ aktív sportolók számára ajánlott.

  Érezze a különbséget, válassza a legjobb minőséget!

  Kiszerelés: 

  • 120 kapszula


  Javasolt használat:

  • Naponta 2 x 2 kapszula étkezések között.


  Összetétel:

  4 kapszula
  Nátrium-bikarbonát 1500 mg
  Kálium-bikarbonát 1500 mg
  Kalcium-foszfát 600 mg
  Kálium-citrát 500 mg
  Magnézium-citrát 500 mg
  Kalcium-citrát 360 mg
  Magnézium-oxid 120 mg
     ezekből:
  Kálium 775 mg (38,8%*)
  Magnézium 145 mg (38,7%*)
  Kalcium 260 mg (32,5%*)
  Cink aminosav kelát Albion® 1,5 mg (15%*)
  * RDA % - Ajánlott napi bevitel
 • Cikkszám
  OL-ALKA-120