TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Olimp ALKAGEN FAST görcsgátló 15 tabletta - Orange

Olimp ALKAGEN FAST görcsgátló 15 tabletta - Orange
1 990 Ft
Az Olimp ALKAGEN növeli az aerob folyamatok számára az oxigén felhasználását, felgyorsítja a szervezet regenerációs folyamatát, és megelőzi az izomgörcsök kialakulását.
 • Olimp ALKAGEN FAST görcsgátló - 15 tabletta

  Orange

  Győzelem az izomgörcsök felett!
  Még intenzívebb edzést és a még gyorsabb regenerációt!

  Intenzív edzés hatására jelentősen megnő a tejsav és egyéb anyagcseretermékek termelése, melyek csökkentik a sportoló fizikai teljesítményét, és növeli az izomgörcsök kialakulását.  Az Olimp ALKAGEN FAST pezsgőtabletta magas minőségű termék, mely lehetővé teszi a megfelelő tápanyag utánpótlást az aerob, anaerob energia folyamatok tökéletes optimalizálását. Segít megakadályozni a sav-bázis egyensúly eltolódását a szervezetben, így lehetővé teszi a hatékonyabb edzést és a gyorsabb regenerációt.

  Sav-bázis egyensúly
  Ez az emberi test fizikai és kémiai dinamikus egyensúlyi állapotát jelenti, amely a stabil pH-viszonyok fenntartására törekszik. Az ember normális pH-értéke 7,35 és 7,45 között mozog, amely biztosítja a zavartalan anyagcsere-folyamatokat. Az egyensúly fenntartása nehéz, főleg intenzív fizikai aktivitás közben, amikor az izomzat tejsavat termel. Minél intenzívebb a fizikai aktivitás, annál több tejsav halmozódik fel a tápanyagok lebontása során az izmokban, így oxigénhiányos állapot léphet fel. Ez az állapot nagymértékű teljesítmény csökkenéshez és izomgörcsök kialakulásához vezethet.  Összességében tehát megállapítható, hogy a sportoló teljesítményének romlása és az izomfájdalmom nagmértékben összefügg a tejsavképződés sebességével.

  Az Olimp ALKAGEN megoldás erre a problémára, mivel a vérben és a szövetekben biztosítja a szükséges folyamatokat, amelyek segítenek fenntartani a megfelelő fiziológiás pH-értéket és csökkentik a szabad gyökök mennyiségét is.  Növeli az aerob folyamatok számára a oxigén felhasználását. Segíti a szervezet puffer rendszerét (védőmechanizmus), a testfolyadékban és a sejtekben végbemenő pH-ingadozásokat megállítja. Felgyorsítja a szervezet regenerációs folyamatát, és megelőzi az izomgörcsök kialakulását.

  Az Olimp ALKAGEN tartalmaz alkálifém-hidrogén-karbonát-sót és citromsavat, valamint a cink (aminosav kelát Albion® formában), amely hozzájárul a normál sav-bázis metabolizmushoz, magnéziumot, amely segíti az elektrolit-egyensúlyt.

  Az Olimp ALKAGEN aktív sportolók számára ajánlott.
  Érezze a különbséget, válassza a legjobb minőséget!

  Kiszerelés:

  • 15 pezsgőtabletta


  Javasolt használat:

  • 1 pezsgőtabletta naponta.
  • Oldjunk fel 1 pezsgőtablettát 200 ml vízben.
  • Fogyasszon étkezés után naponta egyszer.
  • Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.


  Összetétel:

  1 pezsgőtabletta
  Kálium-hidrogén-karbonát 1411 mg
  Kalcium citromsavval alkotott sói 700 mg
  Szódabikarbónát 600 mg
  Magnézium citromsavval alkotott sói 322 mg
  Kalcium Ortofoszforsav 111 mg
  Magnézium-oxid 90 mg
  Kalcium 170 mg (21,3% *)
  Magnézium 95 mg (25,3% *)
  Cink 2,5 mg (25% *)
  Kálium 550 mg (27,5% *)
  Nátrium 164 mg
  L-glutamin 170 mg


 • Cikkszám
  OL-ALKA-FAST-15-OR