TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírlevél
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


ON Superior Amino 2222 Tabs 160 tabletta

ON Superior Amino 2222 Tabs 160 tabletta
6 900 Ft

Az Optimum ON Super Amino 2222 Tablets könnyen lenyelhető tablettás kivitelben tartalmaz izomépítő aminosavakat kiválóan hasznosuló mikronizált peptides formában.

 • Optimum Nutrition Superior Amino 2222 Tablets


  Az Optimum ON Super Amino 2222 Tablets könnyen lenyelhető tablettás kivitelben tartalmaz izomépítő aminosavakat kiválóan hasznosuló mikronizált peptides formában.


  Az aminosavak a fehérjék alkotóelemei, egyben az izomzat legtisztább építőkövei. Azonban a legtöbbnek önállóan is saját funkciója van: például a glutamin fokozza a GH (növekedési hormon) termelődést, az arginin képes megnövelni a vérbőséget, a leucin energizál, és így tovább. Ezért érdemes tiszta aminosavakkal kiegészíteni a fehérjebevitelt.


  Az Optimum Superior Amino 2222 Tablets minden egyes adagja 2.222g színtiszta, gyógyszerészeti minőségű aminosavat tartalmaz a legtökéletesebb mikronizált peptid formában. Ezzel az apró molekulamérettel garantálja a lehető legtökéletesebb hasznosulást, így szinte hiánytalanul a véráramba kerülhet az emésztőrendszerből, majd onnan a lehető leggyorsabban az izomzatba.


  Azért, hogy a lehető legnagyobb hatásfokot sikerüljön elérni, az egyik legfontosabbnak tartott BCAA aminosav mesterhármast a megszokottnál nagyobb arányban tartalmazza – adagonként 500mg mennyiségben. Összesen 18 féle aminosavat tartalmaz a legjobb forrásból, így nagyszerű izomépítő készítménynek számít!


  Ha unod már a fullasztóan nagy tablettákat, arra is megoldás az Amino 2222, hiszen formatervezett, könnyen lenyelhető tablettás kivitelben jutsz hozzá!

  Kiszerelés:

  • 160 tabletta


  Javasolt használat:

  • Fogyasszon 2 tablettát étkezés előtt, edzés előtt vagy után.

   

  Összetétel:

  Adag (2 tabletta)
  Kalória 15
  Szénhidrát 2g
  Fehérje 2g
  Nátrium
  40g
  Amino 2222 blend
  (tejsavó por;
  tejsavó fehérje koncentrátum;
  sója fehérje izolátum;
  Mikrolizált amino keverék
  (L-leucin, L-izoleucin, L-valin, L-glutamin, L-arginin);
  tejsavó peptidek;
  Enzim komplex;
  Amiláz;
  Proteáz;
  Cellulázt;
  Laktáz;
  Liptáz

  5,3g

   

 • Cikkszám
  ON-1078534